SDO geeft weer teveel doelpunten weg

BUSSUM - Weer een forse nederlaag voor SDO. De Bussumse hoofdklasser kreeg, een week na de zeperd tegen RKAVV, weer teveel doelpunten om de oren tegen Achilles: 2-5.

SDO startte nog goed aan het duel en stond razendsnel na de aftrap op voorsprong. Een goede aanval van Maikel van Latum en Rowell van der Meer kwam voor de voeten van Theo Visser. De SDO-aanvaller schoot hard raak. Even later volgde ook al de tweede treffer: Kick van Aelst schoot raak. Daarna volgden meer kansen op doelpunten. Het was het resultaat van goed verzorgd spel.

Na een half uur kon Achilles wat terug doen. Na de rust kwam er zelfs nog meer. SDO was geen schim van de goede ploeg van voor de rust. Na een slordige eigen treffer van Dwight Oehlers liep de voorsprong voor Achilles steeds hoger op. Er was voor SDO geen houden aan.

SDO staat na afgelopen weekend op een achtste plaats en lijkt zich, ondanks de tweede forse nederlaag achter elkaar, geen zorgen te hoeven maken.