Afbeelding
Foto: Johan van der Geest

Fouten kosten SDO de zege tegen De Bataven

Sport

BUSSUM - Een hele reeks fouten heeft SDO afgelopen weekend de zege gekost tegen De Bataven. Hoewel SDO de beste kansen had, stapten de twee ploegen na anderhalf uur voetballen met 1-1 van het veld. 

Alleen de achterhoede van SDO kreeg na afloop een voldoende, verder was het meestal ondermaats. SDO voerde de boventoon met veel verkeerde passes en het ontbrak de ploeg aan kracht om kansen af te maken. Kansen waren er wel. Al voor rust kreeg SDO een paar goede kansen om op voorsprong te komen, hoewel De Bataven het meest aan de bal was. 

De Bataven kwam voor rust op voorsprong: Daan Basten schoot hard en laag langs SDO-keeper Dion Thomas. Daarna was het de keeper van De Bataven die een hoofdrol op zich nam: de keeper stopte een paar goede kansen van de Bussumers. Alleen toen Rick van der Velden aan mocht leggen voor een strafschop moest de De Bataven-doelman zich gewonnen geven. 

Na de rust was er amper nog wat te beleven. SDO kreeg nog één echte kans om alsnog aan het langste end te trekken: Gerrit Snijders kwam alleen voor de keeper, maar schoot ver naast. 

Uit de krant

Uit de krant

Afbeelding
Twee gewonden bij fietsongeluk in Muiderberg 112 gisteren
Logo
Afbeelding
Opnames Bommetje in haven Op een bodyboard van de schans: in juli is het weer zover! regio 29 jun, 17:01
Logo
Afbeelding
Boerenprotest op parkeerplaats bij gemeentehuis in Bussum Boer Frans Jan ter Beek: ‘Het gevolg zal uitkopen zijn, maar ik ga niet weg!’ Bedrijven 29 jun, 13:30
Afbeelding
Uitgekeken op uw huidige bankstel of fauteuil? Bel Miedema en Zn. Bedrijven 29 jun, 12:12
Afbeelding
BrinkPop in Muiderberg Cultureel 29 jun, 11:30
Logo
Afbeelding
College moet opschieten met Nota van Uitgangspunten Heropenen van Naarder golfbaan duurt CDA veel te lang Politiek 29 jun, 10:10
Afbeelding
ViJoS maakt zich klaar voor Europees Kampioenschap Cultureel 29 jun, 09:55
Afbeelding
Jaarmarkt Keverdijk groot succes foto’s 29 jun, 09:00
Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief