Foutjes kosten SDO de kop tegen MSC

BUSSUM - Een reeks foutjes heeft SDO afgelopen weekend de kop gekost tegen MSC Meppel. De Bussumse hoofdklasser had goede kansen, maar verloor met 1-3.

SDO startte nog sterk en was vooral het eerste half uur de betere ploeg. Toch was het MSC dat prompt op voorsprong kwam: aanvaller Justin Benjamins stond alleen voor SDO-keeper Dion Thomas, laatstgenoemde bleef kansloos. Het doelpunt leek SDO te breken: het was over. De opbouw van de Bussumse ploeg werd zo slordig dat MSC steeds weer aan de bal kon komen, zonder daar erg veel moeite voor de hoeven doen. SDO kreeg voor rust nog één luttele kans: na een verkeerde terugspeelbal kon de keeper van MSC toch redden.

Na de rust was het al snel weer raak voor MSC toen Danni Lohman scoorde. Even later schoot ook Benjamins weer raak. SDO probeerde daarna wat terug te doen, maar maakte teveel fouten. De Bussumers leefden even op toen Maikel van Latum kon scoren. SDO kreeg nog twee opgelegde kansen daarna, maar het ontbrak de ploeg aan scherpte en geluk.