Afbeelding
Foto: Johan van der Geest

SDO te sterk voor hoger geklasseerd Purmersteijn

Sport

BUSSUM - Vooral door een erg sterke tweede helft heeft SDO afgelopen weekend gewonnen van het hoger geklasseerde Purmersteijn. De Bussumsers stapten met een 0-3 zege van het veld en klommen daarmee weer een paar plaatsen omhoog. 

Voor rust was er nog amper wat te beleven. Aan zowel de kant van SDO als van Purmersteijn werden veel foutjes gemaakt. Purmersteijn had dan wel het beste van het spel en kreeg een paar kansen, maar doelpunten bleven achterwege. Na de rust was alles anders. SDO kon de zege razendsnel zeker stellen. Eerst scoorde Roy van Essen. De bal werd door de Bussumer door de benen van de keeper raak geschoten. Een paar tellen later werd Maikel van Latum tegen de grond gewerkt, Rick van der Velden benutte de toegekende strafschop. 

SDO kreeg vervolgens meer kansen om te scoren, maar veel kansen werden om zeep geholpen. De derde goal werd gemaakt door Maikel van Latum op aangeven van Rowell van der Meer. 

SDO staat na afgelopen weekend op een zesde plaats. 

Uit de krant

Uit de krant

Afbeelding
Twee gewonden bij fietsongeluk in Muiderberg 112 29 jun, 19:06
Logo
Afbeelding
Opnames Bommetje in haven Op een bodyboard van de schans: in juli is het weer zover! regio 29 jun, 17:01
Logo
Afbeelding
Boerenprotest op parkeerplaats bij gemeentehuis in Bussum Boer Frans Jan ter Beek: ‘Het gevolg zal uitkopen zijn, maar ik ga niet weg!’ Bedrijven 29 jun, 13:30
Afbeelding
Uitgekeken op uw huidige bankstel of fauteuil? Bel Miedema en Zn. Bedrijven 29 jun, 12:12
Afbeelding
BrinkPop in Muiderberg Cultureel 29 jun, 11:30
Logo
Afbeelding
College moet opschieten met Nota van Uitgangspunten Heropenen van Naarder golfbaan duurt CDA veel te lang Politiek 29 jun, 10:10
Afbeelding
ViJoS maakt zich klaar voor Europees Kampioenschap Cultureel 29 jun, 09:55
Afbeelding
Jaarmarkt Keverdijk groot succes foto’s 29 jun, 09:00
Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief