Archieffoto: Marloes Haverkate

Wanprestatie hockeyers Gooische, vrouwen houden koers

BUSSUM - Een wanprestatie van de hockeyers van Gooische afgelopen weekend. De Bussumse overgangsklasser werd compleet weggespeeld door GHHC Groningen. De nummer laatst van het klassement was met 3-7 te sterk.

De Bussumse hockeyers hadden een offday en stonden na de eerste helft al op een 1-4 achterstand. Na rust kon de ploeg wel met twee goals van terugdoen, maar het was verre van voldoende om nog kans te maken op een goed resultaat.

Een paar dagen eerder was de ploeg voor de beker wel succesvol: tegen Zwolle werd er met 2-0 gewonnen.

Hockeysters doen goede zaken
De hockeysters van Gooische houden koers achter koploper Zwolle. De Bussumse eersteklasser was afgelopen weekend met 4-0 veel te sterk voor Beuningen.

De hockeysters kwamen al snel op voorsprong en kregen kansen om verder weg te lopen, maar vergaten meer te scoren. Na rust kon de ploeg alsnog weglopen.