Afbeelding
Foto: BFC Bussum

BFC kan het nog en verslaat Nita

Sport

BUSSUM - Na twee achtereenvolgende nederlaag heeft BFC weer eens gewonnen. De Bussumse derdeklasser was met 4-1 te sterk voor Nita, dat tot afgelopen weekend evenveel punten als BFC had. 

BFC was er op gebrand om na de twee nederlagen weer eens een zege te boeken. De ploeg startte dan ook als een speer en kwam al snel op voorsprong. Na een goede aanval kon Maurits Knoop knap voorzetten op Olivier Blaauw. De BFC-speler schoot hard raak. De tegenstander probeerde vervolgens snel terug te komen. Daartoe kreeg het al snel een goede kans, maar de sterk spelende BFC-keeper Desmond Ording kon knap redden. Daarna was het woord weer aan BFC: nog voor rust werd het 2-0 door een tweede goal van Olivier Blaauw. 

BFC loopt na rust verder weg
Na de rust zette Nita een paar keer aan om wat terug te kunnen doen, maar echte grote kansen kreeg de ploeg geen moment. BFC daarentegen kreeg betere kansen. Het was dat de aanvallers soms wat onscherp waren, anders kon BFC al snel verder weg lopen. De derde goal van BFC volgde toch vlot: Jostein Ohm kon na een fraaie soloactie de 3-0 voor de Bussumers maken. Na de derde goal maakte BFC echter wat meer fouten, waardoor Nita toch wat terug kon doet met een goal. Het bracht BFC amper van de leg. Sterker nog: BFC herstelde de schade al snel toen Olivier Blaauw zijn hattrick compleet kon maken. 

Uit de krant

Uit de krant

Afbeelding
Twee gewonden bij fietsongeluk in Muiderberg 112 29 jun, 19:06
Logo
Afbeelding
Opnames Bommetje in haven Op een bodyboard van de schans: in juli is het weer zover! regio 29 jun, 17:01
Logo
Afbeelding
Boerenprotest op parkeerplaats bij gemeentehuis in Bussum Boer Frans Jan ter Beek: ‘Het gevolg zal uitkopen zijn, maar ik ga niet weg!’ Bedrijven 29 jun, 13:30
Afbeelding
Uitgekeken op uw huidige bankstel of fauteuil? Bel Miedema en Zn. Bedrijven 29 jun, 12:12
Afbeelding
BrinkPop in Muiderberg Cultureel 29 jun, 11:30
Logo
Afbeelding
College moet opschieten met Nota van Uitgangspunten Heropenen van Naarder golfbaan duurt CDA veel te lang Politiek 29 jun, 10:10
Afbeelding
ViJoS maakt zich klaar voor Europees Kampioenschap Cultureel 29 jun, 09:55
Afbeelding
Jaarmarkt Keverdijk groot succes foto’s 29 jun, 09:00
Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief