SDO laat kansen liggen tegen BOSO Sneek

BUSSUM - Trainer Ivar van Dinteren van SDO baalde stevig. Niet omdat er niet gewerkt werd of er te weinig kansen waren gecreëerd, maar omdat de vele kansen niet werden benut.

Omdat BOSO Sneek al na 2 minuten de 0-1 maakte na een vrije trap, leek het een moeilijke wedstrijd te worden. Niets is minder waar. SDO was de hele wedstrijd de bovenliggende partij. De gelijkmaker werd al snel gemaakt. De uit zijn doel komende doelman maakte daarmee een beoordelingsfout. Maikel van Latum schoot over de keeper in het lege doel.

In de tweede helft heeft BOSO Sneek alleen in de 79e minuut nog een kans gehad. Het was SDO die steeds weer de aanval zocht en de ene na de andere kans kreeg.

Visser kopt naast
Theo Visser kopte net naast na een voorzet en vergat na een voorzet de bal te raken. Ook Dailey Groenewegen kreeg een niet te missen kans, maar hij kopte over. Ook linksachter Dino van Essen kwam op links goed door en was heel dicht bij de goal. In plaats van zelf te schieten, gaf hij de bal voor waar niemand de bal wilde hebben.

Al met al voelde het alsof er twee punten werden verloren.