Afbeelding
Archieffoto: Bastiaan Miché

HCAW slechts één keer het veld op door regen

Sport

BUSSUM - De regen was afgelopen weekend een grote spelbreker voor de honkballers van HCAW. De Bussumse honkbalhoofdklasser speelde alleen zondag tegen L&D Amsterdam Pirates en verloor met 4-8. De andere twee duels werden afgelast en worden deze week gespeeld. 

Het duel van zondag was lang erg spannend. HCAW keek al vlot tegen een 0-4 achterstand aan, maar kwam daarna met twee goede slagbeurten terug tot 4-4. Daarmee leken de Bussumers even te kunnen stunten, maar het ontbrak de ploeg verder aan kracht om L&D Amsterdam Pirates te verslaan. Een vervelende blessure zorgde ervoor dat reliever Oscar Meuris halverwege de zevende inning het veld moest verlaten. Daarop sloegen L&D Amsterdam Pirates toe en versloeg het HCAW.

HCAW heeft nog twee duels te gaan tegen de Amsterdammers en speelt daarna een reeks duels tegen Hoofddorp Pioniers. Voor HCAW valt alleen de derde plaats nog te behalen, maar daarvoor moeten de Bussumers wel een achterstand van vier punten goedmaken op de Hoofddorpse concurrent. 

Uit de krant