Afbeelding
Foto: Johan van der Geest

Goede generale voor SDO

Sport

BUSSUM - Een week voordat de hoofdklasse van start gaat weet SDO dat het er goed voor staat. De Bussumse hoofdklasser boekte afgelopen weekend wederom een oefenzege: zaterdaghoofdklasser AFC werd met 3-0 verslagen.

SDO was een maatje te groot voor AFC. De Amsterdammers waren wel aan de bal, maar konden geen echte grote kansen creëren. SDO kreeg wel veel kansen, maar vergat doelpunten te maken. 

Na rust kon SDO tegenstander AFC op alle fronten aftroeven. Na een uur voetballen kon Maikel van Latum de score openen, na een goede voorzet op maat van Theo Visser. SDO kon op het allerlaatste moment verder weglopen, de slotfase leverde twee treffers op. Eerst werkte de AFC-keeper een corner van Jasper Spanjerberg tegen de touwen, vlak daarna kon Spanjerberg zelf scoren na een goede pass van Gerrit Snijders. 

Uit de krant

Uit de krant

Afbeelding
Twee gewonden bij fietsongeluk in Muiderberg 112 29 jun, 19:06
Logo
Afbeelding
Opnames Bommetje in haven Op een bodyboard van de schans: in juli is het weer zover! regio 29 jun, 17:01
Logo
Afbeelding
Boerenprotest op parkeerplaats bij gemeentehuis in Bussum Boer Frans Jan ter Beek: ‘Het gevolg zal uitkopen zijn, maar ik ga niet weg!’ Bedrijven 29 jun, 13:30
Afbeelding
Uitgekeken op uw huidige bankstel of fauteuil? Bel Miedema en Zn. Bedrijven 29 jun, 12:12
Afbeelding
BrinkPop in Muiderberg Cultureel 29 jun, 11:30
Logo
Afbeelding
College moet opschieten met Nota van Uitgangspunten Heropenen van Naarder golfbaan duurt CDA veel te lang Politiek 29 jun, 10:10
Afbeelding
ViJoS maakt zich klaar voor Europees Kampioenschap Cultureel 29 jun, 09:55
Afbeelding
Jaarmarkt Keverdijk groot succes foto’s 29 jun, 09:00
Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief