Afbeelding
Foto: Bob Awick

Sterk HCAW komt toch tekort tegen Curaçao Neptunus

Sport

BUSSUM - Er werd met vlagen goed gehonkbald, maar toch heeft HCAW afgelopen weekend geen punten over kunnen houden aan de eerste reeks play-offduels tegen Curaçao Neptunus. De Bussumse honkbalhoofdklasser verloor donderdag met 6-2, zaterdag met 2-3 en zondag met 8-2. 

HCAW speelde sterk en had goede kansen tegen de regerend Europees kampioen. Vooral aanvallend deed HCAW geen moment echt onder. De Bussumers sloegen meer honkslagen dan de Rotterdammers, maar vergaten door te drukken en punten te scoren. Curaçao Neptunus deed dat wel en kon weglopen. 

Twee dagen later was het een stuk spannender. De twee ploegen schotelden de toeschouwers langs het veld van de Bussumers een aantrekkelijk duel voor. HCAW verloor wel weer. Dat kwam vooral door een tweepunten-homerun van Curaçao Neptunus na de openingsslagbeurt. HCAW bleef aanhaken, maar moest de punten toch aan de Rotterdammers laten. 

Het laatste duel bleek Curaçao Neptunus een stuk sterker dan HCAW. De Bussumers konden tot en met de vijfde slagbeurt goed meekomen en kwamen zelfs op een voorsprong te staan. Curaçao Neptunus kwam meteen weer terug en nam later verder afstand van de Bussumers. Het ontbrak HCAW aan kracht om deze achterstand nog goed te maken. 

HCAW meteen op achterstand
Met de nederlagen van afgelopen weekend staat HCAW meteen op achterstand. Net als HCAW heeft ook concurrent Hoofddorp Pioniers nog geen punt weten te pakken. HCAW speelt komend weekend tegen L&D Amsterdam Pirates, dat dus na afgelopen weekend ook op zes punten staat. 

Uit de krant

Uit de krant

Afbeelding
Twee gewonden bij fietsongeluk in Muiderberg 112 gisteren
Logo
Afbeelding
Opnames Bommetje in haven Op een bodyboard van de schans: in juli is het weer zover! regio 29 jun, 17:01
Logo
Afbeelding
Boerenprotest op parkeerplaats bij gemeentehuis in Bussum Boer Frans Jan ter Beek: ‘Het gevolg zal uitkopen zijn, maar ik ga niet weg!’ Bedrijven 29 jun, 13:30
Afbeelding
Uitgekeken op uw huidige bankstel of fauteuil? Bel Miedema en Zn. Bedrijven 29 jun, 12:12
Afbeelding
BrinkPop in Muiderberg Cultureel 29 jun, 11:30
Logo
Afbeelding
College moet opschieten met Nota van Uitgangspunten Heropenen van Naarder golfbaan duurt CDA veel te lang Politiek 29 jun, 10:10
Afbeelding
ViJoS maakt zich klaar voor Europees Kampioenschap Cultureel 29 jun, 09:55
Afbeelding
Jaarmarkt Keverdijk groot succes foto’s 29 jun, 09:00
Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief