Afbeelding
Foto: Bob Awick

HCAW kan Curaçao Neptunus één keer verslaan

Sport

BUSSUM - Een knappe zege afgelopen weekend voor de honkballers van HCAW. De Bussumers konden Curaçao Neptunus één keer verslaan. Afgelopen zondag werd het 6-11 voor de Bussumers, zaterdag (2-5) en donderdag (4-2) verloor HCAW wel. 

Hoewel HCAW tegenstander Curaçao Neptunus maar één keer kon verslaan, was het elke keer wel enorm spannend. HCAW deed geen moment echt onder voor de sterkste ploeg van Europa. De Bussumers kwamen donderdagavond zelfs verrassend op voorsprong. Pas na acht slagbeurten kon Curaçao Neptunus de ommekeer forceren. Twee dagen later waren de twee teams eveneens aan elkaar gewaagd. Datzelfde gold voor zondag, maar toen trok HCAW wel aan het langste end. 

De zege van afgelopen zondag was voor HCAW de kers op de taart. Donderdag haalden de Bussumers al, voor het eerst na twaalf jaar, de play-offs. 

Uit de krant

Uit de krant

Afbeelding
Twee gewonden bij fietsongeluk in Muiderberg 112 23 uur geleden
Logo
Afbeelding
Opnames Bommetje in haven Op een bodyboard van de schans: in juli is het weer zover! regio gisteren
Logo
Afbeelding
Boerenprotest op parkeerplaats bij gemeentehuis in Bussum Boer Frans Jan ter Beek: ‘Het gevolg zal uitkopen zijn, maar ik ga niet weg!’ Bedrijven 29 jun, 13:30
Afbeelding
Uitgekeken op uw huidige bankstel of fauteuil? Bel Miedema en Zn. Bedrijven 29 jun, 12:12
Afbeelding
BrinkPop in Muiderberg Cultureel 29 jun, 11:30
Logo
Afbeelding
College moet opschieten met Nota van Uitgangspunten Heropenen van Naarder golfbaan duurt CDA veel te lang Politiek 29 jun, 10:10
Afbeelding
ViJoS maakt zich klaar voor Europees Kampioenschap Cultureel 29 jun, 09:55
Afbeelding
Jaarmarkt Keverdijk groot succes foto’s 29 jun, 09:00
Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief