Afbeelding
Foto: Bob Awick.

HCAW zet goede reeks voort

Sport

BUSSUM - Weer een goed weekend voor de honkballers van HCAW. De Bussumse koploper van de hoofdklasse was afgelopen week twee keer te sterk voor DSS. De Bussumers wonnen donderdag met 0-17, zaterdag werd DSS met 4-1 aan de kant gezet. Zondag werd er met 8-7 verloren. 

HCAW toonde afgelopen donderdag nog maar eens aan dat het een goede start van het honkbaljaar doormaakt. HCAW speelde DSS aan alle kanten weg en kon al na zeven slagbeurten met een zege van het veld af stappen. Twee dagen later was HCAW weer te sterk, maar bleef het aantal punten beperkt. Afgelopen zondag leek HCAW lang af te stevenen op een derde zege. De Bussumers stonden op een 1-6 voorsprong, maar verspeelden deze alsnog. 

De nederlaag van afgelopen zondag betekende het slot van een zegereeks van zes duels door de Bussumers. Dat lukte de Bussumers voor het laatst elf jaar geleden. 

Met de zeges van afgelopen week gaat HCAW nu alleen aan kop van het klassement. De Bussumers hebben 4 punten meer dan L&D Amsterdam Pirates, maar de Amsterdammers hebben nog 3 duels tegoed. HCAW speelt komend weekend tegen regerend landskampioen Curaçao Neptunus.

Uit de krant