Afbeelding
Foto: Johan van der Geest

SDO moet weer met punt genoegen nemen

Sport

BUSSUM - Weer een troosteloze 0-0 afgelopen weekend voor de voetballers van SDO. De Bussumse hoofdklasser kreeg genoeg kansen, maar kon slechts een punt pakken tegen concurrent SWZ Boso Sneek.

SWZ Boso Sneek mocht het spel maken van SDO. De tegenstander was het meest aan de bal, maar zorgde amper voor gevaar. SDO deed dat wel een stuk meer. Al snel kreeg SDO kansen, maar het ontbrak de ploeg aan scherpte en geluk: onder meer Rick van der Velden, Rowell van der Meer en Desley Groenewegen kregen kansen om SDO op voorsprong te zetten, maar troffen geen doel. De tegenstander kon alleen met een paar scherpe corners voor gevaar zorgen. 

Na rust meer problemen
Na de rust kreeg SDO meer problemen. Het ontbrak wat meer aan vechtlust, maar kansen waren er wel weer. Ook nu kon SDO geen doelpunt maken, hoe groot de kansen ook werden. 

Komende week staat SDO een drukke week te wachten: zondag speelt de ploeg eerst tegen nummer laatst Dieze West, een paar dagen later het eerder afgelaste duel tegen RKHVV. Vooral dat laatste duel staat er veel op het spel: SDO moet een zege pakken om kans te houden op de play-offs. 

Uit de krant