Archieffoto: Marieke van Gooswilligen.

Bussumse hockeyers verspelen punten

BUSSUM - Vooral door een wat zwakkere eerste helft hebben de hockeyers van Gooische afgelopen weekend verloren van Groningen: 2-1.

De hockeyers moesten er genoegen meenemen dat de tegenstander voor rust beter was en op een 2-0 voorsprong kwam. Na de rust was alles echter anders. De Bussumers hockeyden een stuk beter en scoorde al vlot een tegentreffer. Daarna volgde kans na kans op een volgende treffer, maar de Bussumers kregen zelfs de grootste kans - een strafbal - niet tegen de touwen.

De Bussumse hockeyers staan na afgelopen weekend op een zesde plaats.

Hockeysters komen tekort
De hockeysters van Gooische hebben afgelopen weekend dure punten verspeeld tegen het veel lager geklasseerde Amersfoort: 2-2.

De Bussumse koploper zag daardoor concurrent Zwolle weer tot één punt naderen. Daardoor wordt het aan kop van het klassement weer ongemeen spannend.