Afbeelding

Judoschool Ryu 't Gooi Sport breidt uit

Sport

BUSSUM - Wie wil leren judoën of zijn skills wil verbeteren, hoeft in Naarden en Bussum niet jarenlang op een plekje te wachten. Judo wordt op steeds meer plaatsen aangeboden en ook bestaande judoscholen breiden het lesaanbod uit.

Zo gaat judoschool Ryu 't Gooi Sport na de zomervakantie judolessen geven in de gymzaal van de Vondelschool. Volgens Maarten van de Pas, eigenaar van Ryu, een fijne locatie waar ook met een vaste judomat gewerkt wordt. Van de Pas, die al bijna dertig jaar les geeft, maakt ook al jaren gebruik van de faciliteiten van de Gooilandschool. "Met deze uitbreiding op de Vondelschool kunnen we onze klanten nog meer kwaliteit en mogelijkheden bieden."

En dan gaat het niet alleen om extra judolessen. De locatie is volgens Van de Pas perfect voor het geven van judoclinics. Er staan er dan ook al een aantal gepland. Zoals een clinic met vijfvoudig Nederlands kampioen Neal van de Kamer en Elco van der Geest. Van der Geest werd twee keer Europees kampioen en schreef zeven keer het Nederlands kampioenschap op zijn naam.
 

Uit de krant

Uit de krant

Afbeelding
336 scholieren op eerste school hockeytoernooi ‘Hockey voor India’ Sport 30 jun, 15:41
Logo
Afbeelding
Drie minderjarige verdachten zitten vast voor verder onderzoek Nettorama na overval gewoon open; ‘geschrokken, maar geen gewonden’ Politie 30 jun, 12:00
Afbeelding
Fotowedstrijd ‘Zomergevoel in Gooise Meren’ Algemeen 30 jun, 10:35
Afbeelding
De wolf op bezoek Column GNR 30 jun, 09:08
Afbeelding
Open dag Vogelhospitaal Naarden Natuur en Milieu 30 jun, 08:02
Logo
Afbeelding
Drie GDP-moties bij behandeling Jaarstukken 2021 Jelmer Kruijt kan bijna juichen; na drie jaar krijgt vlag-motie eindelijk steun Politiek 30 jun, 08:00
Afbeelding
Overval op Nettorama Bussum Politie 29 jun, 20:04
Afbeelding
Twee gewonden bij fietsongeluk in Muiderberg 112 29 jun, 19:06
Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief