SDO verspeelt punten tegen Alverna

BUSSUM - Kansen waren er genoeg, maar SDO heeft afgelopen weekend slechts een punt overgehouden aan haar eerste hoofdklasseduel van het jaar. De Bussumers stapten tegen het Gelderse Alverna met 1-1 van het veld.

SDO moest voor rust echt even op gang komen. De Bussumers waren gewaagd aan de tegenstander, maar het duurde even voordat er ook echt gevaar kwam. De beste kans voor rust was zelfs nog voor de tegenstander. Na een vermeende terugspeelbal mochten de Gelderlanders aanleggen voor een vrije trap. De bal belandde echter hard tegen de muur.

Meteen na rust kwam SDO op voorsprong door een doelpunt van aanvaller Veirano Slager. De SDO-speler schoot na een goede manoeuvre hard raak. Alverna probeerde daarna wat terug te doen. Doordat de SDO-achterhoede teveel foutjes maakte kon de tegenstander scoren.

Na de tegentreffer kreeg SDO nog goede kansen om wat terug te doen, maar zonder resultaat.