Afbeelding

HCAW nog twee keer te sterk voor UVV

Sport

BUSSUM - Met alleen maar zeges hebben de honkballers van HCAW afgelopen weekend weer goede zaken gedaan. Nadat de Bussumers afgelopen donderdag al te sterk waren voor UVV, wonnen de Bussumers zaterdag (2-5) en zondag (4-3) wederom.

De Bussumers kende zaterdag geen enkel probleem met UVV. Al na de eerste slagbeurt stonden de Bussumers op een voorsprong om vervolgens verder weg te lopen na een 0-5. UVV kwam echter nog terug tot 2-5 en het leek er even op dat de Utrechters een ommekeer konden forceren, maar HCAW kon standhouden. 

Een dat later keek HCAW lang tegen een achterstand aan. Pas na acht slagbeurten kon HCAW terugkomen tot 2-2. Er moest vervolgens een tie-break aan te pas komen om een winnaar te bepalen. UVV kwam wederom op voorsprong, maar nu kon HCAW kwam terugkomen tot 4-3. Een goede tweehonkslag van Gianni Frolijk zorgde ervoor dat HCAW twee punten kon scoren. 

Knappe tweede plaats
Na weer een succesvol weekend staat HCAW momenteel op een tweede plaats van de tweede helft van het honkbaljaar. De Bussumers doen mee voor deelname aan de play-offs. HCAW staat een plaats lager dan Vaessen Pioniers en heeft net zoveel punten gepakt als Curaçao Neptunus dat deelname aan de play-offs al zeker heeft gesteld. De Bussumers treffen de Rotterdammers komende week: donderdag en zaterdag komt Curaçao Neptunus naar Bussum, zondag gaat Bussum naar Rotterdam.

Uit de krant