Afbeelding

HCAW kan Vaessen Pioniers een keer verslaan

Sport

BUSSUM - Eén zege afgelopen week voor de honkballers van HCAW tegen Vaessen Pioniers. De Bussumers verloren eerst donderdag (5-0) en zaterdag (9-2) van de Hoofddorpers, maar konden zondag (2-0) toch nog een beetje revanche nemen.

De koers was donderdagavond snel gelopen voor HCAW. De Bussumers kwamen al vroeg op een achterstand te staan en konden geen ommekeer verzorgen. Zaterdag was het spelbeeld hetzelfde: HCAW stond al vroeg achter en moest er al snel genoegen nemen dat het verloor. Nu konden de Bussumers wel zelf nog punten scoren, maar daarmee werd slechts de eer gered.

HCAW was zondag een stuk sterker. De Bussumers konden al snel de score openen. Dat de tegenstander geen punten kon maken kwam vooral door het sterke werpwerk van Jim Ploeger: de startend werper van HCAW bleek nagenoeg onbespeelbaar voor de tegenstander.

De volgende horde voor HCAW wordt deze week promovendus De Glaskoning Twins. Een week later wacht de laatste tegenstander van de eerste helft van het honkbaljaar, nummer laatst DSS. 

Uit de krant