Bussumse sport van het weekend

Zevenklapper voor Bussumse hockeysters

Een afgetekende zege afgelopen weekend voor de hockeysters van Gooische. De goed presterende Bussumse ploeg won het laatste duel van het kalenderjaar met 0-7 van HCM.

Voor rust was het hockey van de Bussumse ploeg geen moment echt hoogstaand te noemen. De ploeg pakte echter wel een voorsprong. Na rust was het spel stukken beter en golfde de ene na de andere aanval naar de goal van de tegenstander. Zonder dat de tegenstander ook maar wat terug kon doen, bouwde de Bussumse ploeg aan de afgetekende zege.

Nederlaag hockeyers

De hockeyers van Gooische hebben afgelopen weekend een geflatteerde 0-4 nederlaag geleden tegen Push. Voor rust was het spel van de Bussumers nog goed en was het team erg gewaagd aan de tegenstander. Na de rust kostten een paar rake strafcorners en een veldgoal de Bussumers alsnog de kop.

Korfballers DOC komen net tekort

De korfballers van DOC hebben afgelopen weekend een krappe nederlaag geleden tegen Amsterdam: 15-16.

DOC startte nog sterk met fel korfbal en kwam al snel op een paar punten voorsprong. Amsterdam kwam echter voor de rust al terug. Na rust waren de twee teams erg aan elkaar gewaagd. Amsterdam scoorde echter meer punten dan DOC. Toch leek het er even op dat de twee teams de punten zouden delen. Amsterdam scoorde echter op het allerlaatste moment net een punt meer dan de Bussumers.