Hockeyers doen goede zaken

BUSSUM - Goede zaken van de hockeyers van Gooische afgelopen weekend. De Bussumse hockeyheren wonnen met 3-2 van tegenstander LOHC en namen daarmee verder afstand van de laagste plaatsen.

De Bussumers begonnen sterk aan het duel en leken wat beter dan de tegenstander. De ploeg kwam echter toch op achterstand te staan na een harde en rake strafcorner van de tegenstander. Daarna rechtten de hockeyers de rug en herstelde het team goed. De Bussumers namen het duel al snel over en konden door doelpunten van Junior Schilte, Tijmen Klemann en Luciën van Doorn. Nadat de ploeg een kans verspeelde om de marge nog verder op te hogen maakte LOHC nog een tegentreffer, waardoor het nog heel even spannender werd. Toch konden de Bussumers goed standhouden.

Gedegen zege hockeysters
Zonder al te hoogstaand hockey hebben de hockeysters van Gooische afgelopen weekend gewonnen van Ares, de nummer laatst van het klassement. De Bussumse vrouwen waren met 2-0 te sterk.

De hockeysters speelden gedegen tegen een stugge tegenstander. Echte problemen bleven achterwege. Voor rust kwam de Bussumse ploeg op voorsprong door een doelpunt van Bente Scholten. Na rust maakte Nadine Profijt de tweede treffer. De ploeg was na afloop, ondanks dat het spel op momenten beter kon, tevreden met de punten.