Afbeelding

BFC op laatste moment aan de kant gezet

Sport

BUSSUM - Een laat maar raak zondagsschot heeft er voor gezorgd dat BFC afgelopen weekend heeft verloren van concurrent AS'80. De Bussumse ploeg kon met 2-3 voor het eerst geen zege boeken aan de Meerweg. 

Vooral voor rust waren de twee teams erg aan elkaar gewaagd. Er waren kansen over en weer, maar er werden geen doelpunten gemaakt. Na de rust was het wel al snel raak: na een hoekschop van BFC counterde AS'80 razendsnel naar een voorsprong. De Bussumers konden de schade echter al snel ongedaan maken met een rake strafschop van aanvoerder Dico Knevel na een handsbal. 

Na de treffer opende BFC de jacht op een voorsprong. AS'80 kon echter wederom snel counteren en daarmee weer een doelpunt maken. Weer kon BFC de schade repareren, al duurde het nu tot vlak voor de slotfase voordat Tjerk Posthuma de 2-2 op het scorebord kon zetten. Even daarvoor kreeg ook Mitchell Loggen al een levensgrote kans. BFC zorgde dan wel voor het meeste gevaar, maar moest de zege toch aan de Almeerders laten: een laat afstandsschot zorgde er alsnog voor dat AS'80 won. 

Uit de krant

Uit de krant

Afbeelding
Skatepark West in Muiden eindelijk open Algemeen gisteren
Afbeelding
BrinkPop Muiderberg groot succes foto’s 4 jul, 09:53
Logo
Afbeelding
Catherine Keyl opent nieuwe couveuseruimte Open dag Vogelhospitaal Naarden groot succes: jonge vogels zitten er weer warmpjes bij Natuur en Milieu 4 jul, 09:33
Afbeelding
Beach Event Muiderberg: 72 kids genieten volop foto’s 4 jul, 09:00
Afbeelding
‘Nardinc wijkt uit’ bij Utrechtse Poort Cultureel 3 jul, 16:26
Afbeelding
Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-Holland: ‘Alle kinderen een zwemdiploma!’ Algemeen 3 jul, 16:16
Logo
Afbeelding
Van de Historische Kring De schrijvende buurvrouw van Jan Veth Algemeen 3 jul, 11:30
Afbeelding
Auto en trein in botsing bij overweg Spiegelstraat 112 3 jul, 09:15
Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief