Afbeelding

SDO-coach Van Dinteren niet tevreden

Sport

BUSSUM - SDO speelde thuis tegen het JOS uit Watergraafsmeer en beide teams wisten in de eerste helft niet echt indruk te maken. Geen overtredingen en slordig balverlies aan beide zijden.

De enige die nog een kans kreeg op een doelpunt was Maikel van Latum. De pauze werd door coach Ivar van Dinteren gebruikt om zijn ploeg op te schudden. Het bleek geholpen te hebben. Vol zelfvertrouwen begon SDO aan de tweede helft. Het JOS-publiek veerde even op na een foutje in de verdediging bij SDO, maar ook zij wisten nog niet te scoren.

SDO maakte wel nog een doelpunt, maar de assistent-scheidsrechter keurde het doelpunt af wegens buitenspel. In de 80e minuut kreeg JOS een grote kans na vermeend buitenspel. Hij schoot hoog over. De laatste kans kwam van invaller Dominique Brand, ook zonder resultaat. SDO coach Ivar van Dinteren was niet tevreden met het doelpuntloze gelijke spel.

Uit de krant

Uit de krant

Afbeelding
Twee gewonden bij fietsongeluk in Muiderberg 112 29 jun, 19:06
Logo
Afbeelding
Opnames Bommetje in haven Op een bodyboard van de schans: in juli is het weer zover! regio 29 jun, 17:01
Logo
Afbeelding
Boerenprotest op parkeerplaats bij gemeentehuis in Bussum Boer Frans Jan ter Beek: ‘Het gevolg zal uitkopen zijn, maar ik ga niet weg!’ Bedrijven 29 jun, 13:30
Afbeelding
Uitgekeken op uw huidige bankstel of fauteuil? Bel Miedema en Zn. Bedrijven 29 jun, 12:12
Afbeelding
BrinkPop in Muiderberg Cultureel 29 jun, 11:30
Logo
Afbeelding
College moet opschieten met Nota van Uitgangspunten Heropenen van Naarder golfbaan duurt CDA veel te lang Politiek 29 jun, 10:10
Afbeelding
ViJoS maakt zich klaar voor Europees Kampioenschap Cultureel 29 jun, 09:55
Afbeelding
Jaarmarkt Keverdijk groot succes foto’s 29 jun, 09:00
Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief