Bussumse sport van het weekend

Almere te sterk voor Bussumse hockeyers

Geen punten afgelopen weekend voor de hockeyers van Gooische. De Bussumse overgangsklasser kwam tekort tegen het sterke Almere: 5-0.

Almere was al snel een maatje te groot voor de Bussumers. Met een paar goed opgezette aanvallen zorgde de ploeg al snel voor gevaar. Voor rust kon Almere slechts één van de kansen benutten. Na de rust was dat wel anders. Waar de Bussumers geen goede kansen kregen, kreeg Almere deze wel en werd er nog 4 keer gescoord.

Hockeysters hebben geluk

De hockeysters van Gooische hebben afgelopen weekend verloren. De Bussumse dames konden geen potten breken het veel lager geklasseerde Alliance: 3-1. Toch staan de Bussumse dames nog wel steeds op een tweede plaats, met één punt achterstand op de koploper en nog een duel tegoed. De concurrenten van de Bussumers verspeelden afgelopen weekend ook punten.

Zaalvoetballers ten onder

De zaalvoetballers van ZVV Jos Geerling hebben afgelopen weekend net geen punten kunnen pakken tegen AC Kingdom: 4-3. De Bussumers kwamen tot twee keer toe knap terug van een achterstand, maar konden toch geen goed resultaat boeken. De tegenstander was trefzekerder.