Ivar van Dinteren stond deze week voor het eerst voor de groep
Ivar van Dinteren stond deze week voor het eerst voor de groep

Wordt Ivar van Dinteren de hoofdcoach van SDO?

Sport

BUSSUM - Het zou zomaar kunnen dat Ivar van Dinteren het roer als hoofdcoach van voetbalclub SDO overneemt. De Bussumse oud-prof van onder meer FC Zwolle en RKC neemt de honneurs waar nu plaatsgenoot Ronald Heerschop door de spelersgroep aan de kant is gezet.

Van Dinteren stond afgelopen week voor het eerst voor het eerste elftal van SDO. De Bussumer leidde de twee trainingen en zat afgelopen weekend tegen Purmersteijn voor het eerst als coach op de bank.

Ex-speler kent club goed
Van Dinteren lijkt voor SDO de perfecte kandidaat om Heerschop op te volgen. De Bussumer kent de club als ex-speler als geen ander en voetbalde nog samen met veel van de spelers van het eerste elftal. Van Dinteren ligt eveneens goed in de groep.

SDO rept met geen woord over toekomst
Of de Bussumer het roer helemaal gaat overnemen, moet de komende weken bekend worden. Vooralsnog rept voetbalclub SDO met geen woord over de toekomst zolang er nog wordt gesproken met Heerschop om de ontstane problemen op te lossen. "Daar praten we nog over", vertelde SDO-bestuurder Ron Peffer voor het weekend. "Pas daarna weten we meer."

Uit de krant