Afbeelding

SDO-coach Heerschop staat open voor terugkeer

Sport

BUSSUM - Als de spelers er achter staan, dan praat SDO-coach Ronald Heerschop graag over een terugkeer voor het eerste elftal van de Bussumse voetbalclub. Dat laat de voetbalcoach weten na de deze week ontstane ophef. 

Maandag werd bekend dat de SDO-spelers geen stap meer op het voetbalveld zetten zolang de Bussumer voor de groep staat. De spelers hebben problemen met hoe Heerschop voor de groep staat en met hen werkt.

Gesprek met spelers en coach
Het SDO-bestuur, de spelers van het eerste elftal en hoofdcoach Heerschop gaan deze week om tafel om over de toekomst te praten. "We moeten vooral afwachten wat dat gesprek oplevert", laat Heerschop weten. "Het rommelt al langer. Je kunt je afvragen of zo'n gesprek alle problemen meteen oplost. Maar als we de lucht kunnen klaren, kunnen we overal over praten."

Al langer wrevel
Heerschop noemt het voorval met de spelersgroep vooral heel erg vervelend. "We hebben allemaal het beste met SDO voor en voetballend gaat het veel beter dan verwacht. De spelers presteren heel erg goed. Toch was er de laatste maanden wat wrevel. Erg jammer, want de club gaat me aan het hart."

Uit de krant