SDO staat eerste plek af

BUSSUM - Sterk voetbal en goede kansen, maar toch een nederlaag voor de voetballers van SDO afgelopen weekend. De goed presterende Bussumse eersteklasser moest door een 2-1 nederlaag tegen SV Nieuw Utrecht de eerste plaats afstaan.

SDO speelde naar behoren en kreeg al voor rust kansen. Datzelfde gold voor de tegenstanders. De tegenstander van de Bussumers startten scherp en kreeg de eerste kansen. Het meeste gevaar kwam van de snelle Younes Makraou. SDO kon daar eveneens gevaar tegenover zetten, maar moest toch toestaan dat de tegenstander op voorsprong kwam na een tegen de touwen gekopte hoekschop. Na rust leek SDO een stuk beter dan de tegenstander en werd de druk op de goal van de tegenstander opgevoerd. Er volgden een paar goede kansen voor de Bussumers. Nadat eerst Rick van der Velden een grote kans naast schoot, kon Dennis de Loos wel scoren voor SDO. Daarna leek SDO op voorsprong te komen, maar de goal werd afgekeurd. De tegenstander had meer geluk en kon wel een tweede goal maken. Dat was SDO teveel.