Geen punten hockeyers

BUSSUM - Goed spel, maar geen punten voor de Bussumse hockeyers van Gooische afgelopen weekend. De promovendus speelde erg sterk, maar kwam toch tekort om en goed resultaat te boeken tegen Almere: 1-2.

Met meerdere knappe aanvallen en goede kansen zorgden de Bussumers voor genoeg gevaar aan de kant van de tegenstander. Het duurde echter lang voordat er gescoord werd. Na rust kon Almere met een strafcorner op voorsprong komen. De rest van de goals werden ook gemaakt na strafcorners. Almere maakte er nog één en ook de Bussumers scoorden na een corner.

Hockeysters delen punten
Met twee aanvallende teams was het af en toe smullen voor de bezoekers van het duel tussen de Bussumse hockeysters en Alliance. Het duel leverde één punt op voor de Bussumers: 1-1.

De Bussumse hockeysters startten goed en konden al snel op voorsprong komen na een strafcorner. De tegenstander kwam nog voor rust terug.