DOC komt tekort

BUSSUM - Met een door blessures gehavend team heeft DOC geen potten kunnen breken tegen DKV Victoria. De Bussumse korfballers verloren met 8-15 van de sterke tegenstander.

DOC moest even op gang komen. Na een slechte start van het duel keek DOC tegen een 1-8 achterstand aan. Het voornaamste probleem van DOC was dat de ploeg te veel de bal verspeelde en verspeelde eveneens veel kansen. DKV Victoria deed dat een stuk beter en kon daardoor scoren. Vlak voor rust leek DOC even terug te komen en kwamen er meer kansen, maar met 3-9 bleef er een achterstand op het scorebord te staan.

Na rust waren de twee teams aan elkaar gewaagd, maar kwam DOC toch tekort voor een goed resultaat. Wel volgden er een paar knappe doelpunten van de Bussumers.

Voor DOC staat volgend weekend het treffen met Stormvogels op het programma. Daar gaat de ploeg proberen wel een goed resultaat te boeken.