Afbeelding

HCAW stelt hoofdcoach aan

Sport

BUSSUM - Amper twee weken na het vertrek van de hoofdcoach hebben de honkballers van HCAW een andere coach: Ralph Milliard gaat aan de slag voor de Bussumse club. Dat maakt HCAW bekend. De kersverse hoofdcoach van de Bussumers komt over van overgangsklasser Twins.

Met Ralph Milliard heeft HCAW een oude bekende aangetrokken. Als honkballer droeg de aangestelde hoofdcoach jarenlang het tenue van de Bussumse club. Na z'n spelersloopbaan werd de ras-HCAW'er hoofdcoach van het beloftenteam van de club tot zijn vertrek zo'n 3 jaar geleden. 

Naast de hoofdcoach nemen komend jaar ook Marlon Frolijk en Robbert Keetelaar plaats op de bank. Eerstgenoemde was afgelopen jaar de hoofdcoach van het beloftenteam, Keetelaar coachte de werpers van de Bussumse hoofdmacht al. 

Het team heeft de taak de talentvolle spelersgroep van jonge spelers beter te maken en HCAW terug te brengen naar de top van het Nederlandse honkbal. 

Uit de krant

Uit de krant

Afbeelding
Twee gewonden bij fietsongeluk in Muiderberg 112 23 uur geleden
Logo
Afbeelding
Opnames Bommetje in haven Op een bodyboard van de schans: in juli is het weer zover! regio gisteren
Logo
Afbeelding
Boerenprotest op parkeerplaats bij gemeentehuis in Bussum Boer Frans Jan ter Beek: ‘Het gevolg zal uitkopen zijn, maar ik ga niet weg!’ Bedrijven 29 jun, 13:30
Afbeelding
Uitgekeken op uw huidige bankstel of fauteuil? Bel Miedema en Zn. Bedrijven 29 jun, 12:12
Afbeelding
BrinkPop in Muiderberg Cultureel 29 jun, 11:30
Logo
Afbeelding
College moet opschieten met Nota van Uitgangspunten Heropenen van Naarder golfbaan duurt CDA veel te lang Politiek 29 jun, 10:10
Afbeelding
ViJoS maakt zich klaar voor Europees Kampioenschap Cultureel 29 jun, 09:55
Afbeelding
Jaarmarkt Keverdijk groot succes foto’s 29 jun, 09:00
Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief