Archieffoto: Alfred Cop Fotografie.
Archieffoto: Alfred Cop Fotografie.

HCAW heeft hoop na nederlagen

Sport

BUSSUM - Een reeks nederlagen tegen UVV, maar toch nog kans om de beste ploeg van de play-downs te worden: het slot van het honkbaljaar loopt erg vreemd voor HCAW. 

Afgelopen week verloor HCAW zowel op donderdag (12-1), zaterdag (9-6) en zondag (1-3) van de Utrechtse concurrent. UVV bleek veel te sterk voor de Bussumers. 

Toch moest UVV de eerste plaats van de play-downs afstaan aan HCAW. De reden: een domme fout. Honkbalbond KNBSB heeft UVV een straf opgelegd voor het opstellen van een ongerechtigde speler. De bond nam UVV acht punten af en schrapte de resultaten van de duels waar de speler aan meedeed. HCAW staat nu dus op de eerste plaats en heeft een voorsprong van 3 punten op UVV. Toch moet het raar lopen voor HCAW om de plaats vast te houden: terwijl HCAW alle duels gespeeld heeft, heeft UVV er nog 4 tegoed. 

Mocht HCAW de eerste plaats van de play-downs wel vast weten te houden, dan wordt de All Star Game komend jaar op de Bussumse velden gespeeld. 

Uit de krant

Uit de krant

Afbeelding
Twee gewonden bij fietsongeluk in Muiderberg 112 22 uur geleden
Logo
Afbeelding
Opnames Bommetje in haven Op een bodyboard van de schans: in juli is het weer zover! regio gisteren
Logo
Afbeelding
Boerenprotest op parkeerplaats bij gemeentehuis in Bussum Boer Frans Jan ter Beek: ‘Het gevolg zal uitkopen zijn, maar ik ga niet weg!’ Bedrijven 29 jun, 13:30
Afbeelding
Uitgekeken op uw huidige bankstel of fauteuil? Bel Miedema en Zn. Bedrijven 29 jun, 12:12
Afbeelding
BrinkPop in Muiderberg Cultureel 29 jun, 11:30
Logo
Afbeelding
College moet opschieten met Nota van Uitgangspunten Heropenen van Naarder golfbaan duurt CDA veel te lang Politiek 29 jun, 10:10
Afbeelding
ViJoS maakt zich klaar voor Europees Kampioenschap Cultureel 29 jun, 09:55
Afbeelding
Jaarmarkt Keverdijk groot succes foto’s 29 jun, 09:00
Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief