Afbeelding
Foto: PR
foto’s

Open dag TPV de Hakkelaars groot succes

Sport

MUIDERBERG - De open dag van TPV de Hakkelaars was een groot succes. Het doel? Jongeren en senioren laten kennismaken met de tennis- en padelsport. 

In samenwerking met de Tennisacademie, die op de club de lessen verzorgt, werden korte lesjes gegeven door Gijs en Kayne op de padelbanen en door Marc en Stephanie op de tennisbanen.

Zo’n 55 enthousiaste jongeren leerden de eerste kneepjes van het padelspel.
“De jeugd is belangrijk voor de vereniging”, laat secretaris Nicolien van Duinen weten. “De kinderen die er die middag waren hadden er echt zin in en de club heeft een leuke actie uitgeschreven: de eerste vijftien nieuwe jeugdleden krijgen een padelracket cadeau.” Daarna waren er nog zo’n twintig volwassenen die het fijne van de nieuwe dynamische padelsport wilden weten en zich daarna op de tennisbaan konden uitleven.

“We zijn blij te constateren dat het goed gaat met onze vereniging. We hebben momenteel bijna vijfhonderd leden en het aantal is stijgend! Dit jaar focussen we ons op de jeugd; de nieuwe jeugdcommissie heeft plannen voor een jaarkalender met allerlei leuke activiteiten. Het gaat ons erom dat de jeugd het leuk vindt op de club en dat we ze hiermee als lid behouden.”

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant