Het bestuur van BFC bestaat momenteel uit acht personen. V.l.n.r:  Arne Geensen (voorzitter), Rob van Doorn (velden en gebouwen), Jules Thé (commerciële zaken), Liesbeth Veen (secretaris), Sander Bult (penningmeester), Angelique Plugge (algemene zaken), Frank Körver (communicatie) en Gertjan van Toorn (voetbaltechnische zaken).
Het bestuur van BFC bestaat momenteel uit acht personen. V.l.n.r: Arne Geensen (voorzitter), Rob van Doorn (velden en gebouwen), Jules Thé (commerciële zaken), Liesbeth Veen (secretaris), Sander Bult (penningmeester), Angelique Plugge (algemene zaken), Frank Körver (communicatie) en Gertjan van Toorn (voetbaltechnische zaken). Foto: PR

BFC benoemt nieuwe bestuursleden en zet vrijwilligers in zonnetje

Sport

BUSSUM - Tijdens de 102de algemene ledenvergadering (ALV) van BFC zijn twee nieuwe bestuursleden benoemd: Liesbeth Veen (secretaris) en Angelique Plugge (bestuurslid algemene zaken). Ook werden dit jaar maar liefst vijf leden in het zonnetje gezet vanwege hun tomeloze inzet voor de ambitieuze en gezellige voetbalclub uit Bussum. 

Voorzitter Arne Geensen kon op de vergadering met trots melden dat het goed gaat met BFC. Er is het afgelopen jaar onder meer een nieuw kunstgrasveld gelegd en de lichten zijn vervangen door duurzame ledverlichting. Ook sportief gaat het goed. Verschillende teams spelen op hoog (landelijk) niveau en het eerste elftal van trainer Kwadjo Boateng staat momenteel bovenaan in de tweede klasse. Zorgpunten zijn de stijgende energiekosten en de hoge inflatie.  

Benoemingen

Behalve de benoeming van twee nieuwe bestuursleden heeft BFC ook weer vrijwilligers in het zonnetje gezet. Zo is Richard Spermon vanwege zijn jarenlange, indrukwekkende inzet voor BFC benoemd tot erelid. Spermon is onder meer de grondlegger achter de populaire 7x7-vrijdagavondcompetitie van BFC. Daarnaast zijn vier mensen tot Lid van Verdienste benoemd: Monique Bridie, Anneke Frenk, Jan van Kampen en Eddy Bos. Geensen: “Als club mogen we ontzettend trots zijn op al deze mensen. Actieve vrijwilligers zijn belangrijk voor onze club en de jarenlange tomeloze inzet van deze toppers is heel bijzonder. Erelid en Lid van Verdienste word je niet zomaar, maar Richard, Monique, Anneke, Jan en Eddy hebben dit meer dan verdiend.”

Nieuwe hoofdsponsoren

Afgelopen zomer heeft BFC maar liefst vier hoofdsponsoren aan zich weten te binden: Kloosterman Keukens en Badkamers, 1Vermogensbeheer, Sportzaak Sportief en SEG. Geensen: “In een gemiddeld weekend mogen we ruim 1.400 sporters op onze velden aan de Meerweg welkom heten. Die worden ook weer aangemoedigd door talloze toeschouwers. Bovendien kunnen maar weinig verenigingen in de regio zeggen dat ze partnerclub van Ajax en een gecertificeerde Regionale Jeugdopleiding van de KNVB zijn. Dat maakt ons interessant voor spelers, supporters en sponsoren.”

Uit de krant