V.l.n.r.: Peter Langereis (penningmeester G&TV KO), André Hollegie (voorzitter G&TV KO), Sylvia Genemans (penningmeester MSV’68), Frank de Wilde (secretaris G&TV KO), Fred Winnubst (voorziter MSV’68) en Guus Kroon (secretaris MSV’68).
V.l.n.r.: Peter Langereis (penningmeester G&TV KO), André Hollegie (voorzitter G&TV KO), Sylvia Genemans (penningmeester MSV’68), Frank de Wilde (secretaris G&TV KO), Fred Winnubst (voorziter MSV’68) en Guus Kroon (secretaris MSV’68). Foto: PR

MSV’68 gaat samen met G&TV KO

Sport

GOOISE MEREN - De besturen van de Muider Sport Vereniging ’68 (MSV’68) en de Gymnastiek- & Turnvereniging Keizer Otto (G&TV KO) trekken met ingang van 1 januari 2023 samen op. Een samenwerkingsovereenkomst is inmiddels ondertekend.

Door het bundelen van hun krachten wordt de continuïteit van de activiteiten van deze sportverenigingen beter gewaarborgd. De vereniging MSV’68 en dus ook de naam verdwijnt, maar de activiteiten blijven. Guus Kroon (secretaris van MSV’68) treedt toe als bestuurslid van G&TV Keizer Otto. Zo is de inbreng van MSV’68 binnen het bestuur van G&TV Keizer Otto de komende jaren gewaarborgd.

Door deze samenvoeging kunnen (administratieve) werkzaamheden veel efficiënter worden uitgevoerd. Denk aan één bestuur, één algemene ledenvergadering, één ledenadministratie en één coördinator. Verenigingen zijn heden ten dage gedwongen om veel effectiever en efficiënter te gaan werken, omdat voor het werk van genoemde functies/taken nauwelijks nog vrijwilligers te vinden zijn, die zich structureel op die terreinen willen inzetten. Na bundeling van de krachten omvat de vereniging het werkgebied: Bussum, Muiden, Muiderberg, Naarden en Nederhorst den Berg.

Voor Sylvia Genemans geldt dat zij terugkeert op het oude nest. In het verleden was zij lid van G&TV Keizer Otto; ze maakte zelfs deel uit van het keurkorps van Bram van den Born. Voor haar is hiermee de cirkel rond.

Uit de krant

!

Uit de krant

Logo
Afbeelding
Mogelijk in 2023 terugkeer van Proeverij van Gooise koren Bonte mix van koren zingt voor groot publiek; hele gezellige drukte in Naarden-Vesting Cultureel 26 sep, 16:15
Afbeelding
Geweldig buurtfeest in Muidense wijk Noordwest Buurt & wijk 26 sep, 12:45
Afbeelding
Auto vanaf station Bussum-Zuid gestolen 112 26 sep, 12:03
Afbeelding
Wethouder Luijten en voorzitter BFC openen nieuw kunstgrasveld Sport 26 sep, 10:00
Logo
Afbeelding
Achterstallig loon is inzet Geschil tussen werkneemster en baas van Bos en Hei in Naarden; schikking tussen beide partijen blijft uit Algemeen 26 sep, 07:00
Afbeelding
Ondergrondse container opgeblazen met bom in Bussum foto’s 25 sep, 19:00
Logo
Afbeelding
Van de Historische Kring Het ontstaan van Bussum Algemeen 25 sep, 10:55
Afbeelding
De Grote Clubactie 2022: 14 clubs doen mee in gemeente Gooise Meren Sport 25 sep, 07:59
Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief