Vorig jaar haalden de dames een flink bedrag op voor Pink Ribbon.
Vorig jaar haalden de dames een flink bedrag op voor Pink Ribbon. Foto: Ethel Rikken

Dertiende editie van Sherrytea Toernooi is in zicht

Sport

REGIO - In het weekend van 17 september start de dertiende editie van het Sherrytea Toernooi; het regionale tennistoernooi voor borstkankeronderzoek.

“Het is een damesdubbeltoernooi vol enthousiasme en positieve energie, waarbij sportiviteit en gezelligheid nadrukkelijk met elkaar gecombineerd worden”, vertelt de organisatie. 

Opzet
“De opzet van het toernooi is heel eenvoudig: het begint in het weekend op LLTC Laren, waarna elke dag op een andere club gespeeld wordt. Totdat op vrijdag de finales gespeeld kunnen worden op GLTC Het Spieghel in Bussum.”

Andere deelnemende tennisverenigingen zijn H.L.T.C. Hoogerheide in Hilversum, TV Naarden, TC Bosheim in Bussum, HLTC De Kuil in Huizen en BLTC Blaricum. Deze verenigingen stellen dus elk één dag of avond hun banen en ballen beschikbaar aan het Sherrytea Toernooi.

Sponsorbedrag
Ruim 220 dames uit Gooise Meren en omstreken hebben afgelopen jaar een flink bedrag opgehaald voor Pink Ribbon. Ook dit jaar zorgt de organisatie ervoor dat het inschrijfgeld terecht komt bij dit goede doel. 

Daarnaast kunnen de deelneemsters, hun familie en vrienden ook loten kopen voor een loterij. De prijzen van de loterij worden allemaal belangeloos door de Gooise middenstand aangeboden, zodat het loterijgeld volledig in het sponsorbedrag zit.

Uit de krant

Uit de krant

Afbeelding
Overval op Kruidvat in centrum Hilversum; politie zoekt dader Update 9 aug, 14:15
Logo
Afbeelding
Antwoorden college op schriftelijke vragen Hart voor Hilversum Zorgen over personeelstekorten huishoudelijk hulp: cliëntenstop bij elf van de negentien aanbieders Zorg 9 aug, 14:00
Logo
Afbeelding
In GRRU-gesprek met... vrijwilliger Brigitte Quadflieg ‘We willen heel graag inspireren’ Natuur en Milieu 9 aug, 07:00
Logo
Afbeelding
Manege Any Dale blij met hun oorspronkelijke ‘oude’ naam ‘Vooral bij het communiceren naar leden of klanten toe was de naam niet eenvoudig’ Bedrijven 8 aug, 13:54
Logo
Afbeelding
Zomerserie Gooise Meren 100% zwerfvuilvrij Buurtplatform KTV zet zich massaal in om wijken zwerfvuilvrij te krijgen Natuur en Milieu 8 aug, 07:00
Logo
Afbeelding
Van de Historische Kring Topografische kaarten met en zonder geheime plekken Algemeen 7 aug, 11:00
Logo
Afbeelding
Zaterdagportret I Natalie Kapteijn ‘We moeten in toekomst creatief zijn met inkomsten en uitgaven’ Mensen 6 aug, 06:00
Logo
Afbeelding
'Wordt actief en bouw gezonde gewoontes' Biko Blommestein maakt aangepast sporten in het Gooi aantrekkelijk Sport 5 aug, 13:00
Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief