Afbeelding
Foto: NVC

Nieuwe penningmeester bij sportvereniging NVC

Sport

NAARDEN - Een wisseling van de wacht bij sportvereniging Naarden Vesting Combinatie (NVC). Na vier jaar geeft Douwe Wiebe de Vries het penningmeesterschap door aan Peter de Jong.

Gisteren werd de nieuwe penningmeester tijdens de Algemene Ledenvergadering door de leden van de sportvereniging gekozen. Peter de Jong gaat enthousiast NVC verder besturen en positieve ontwikkelingen verder uitbouwen.

Metamorfose

Vier jaar geleden stapte voorganger Douwe Wiebe de Vries als penningmeester in bij de sportvereniging, die structureel meer kosten dan baten leek te hebben. Er is vanaf toen door velen veel werk verzet: zo is er een sponsorcommissie en clubhuiscommissie, en er is door het bestuur veel overleg gepleegd met Gemeente Gooise Meren. Dat resulteerde in een herstructurering van de velden, maar daardoor ook van de huurafspraak met de gemeente. 

Ook het clubhuis onderging een metamorfose, dat nog verder verbeterd en vernieuwd wordt. Nu ligt er een prachtig sportpark dat gesteld kan worden, zodat sportvereniging NVC financieel gezond wordt overgedragen aan de nieuwe penningmeester Peter de Jong. 

Uit de krant