Afbeelding
Foto: Renee Frinking

Sint en roetveegpieten verrassen hockeyjeugd

Sport

MUIDEN - Sinterklaas is samen met zijn roetveegpieten zaterdag onverwacht gespot bij SC Muiden Hockey. Om de trainende jeugdleden te verrassen, maar ook om het 100ste lid in het zonnetje te zetten.

Tijdens het strooien van pepernoten door de pieten werd na de zaterdagtraining het 100ste lid bekend gemaakt. Dit is Noud de Groot (7) uit Muiden. Hij zit nog maar kort op hockey en kreeg gelijk uit handen van Sinterklaas een prachtige nieuwe hockeystick. “Ik had nog geen eigen stick”, zei Noud blij en enthousiast toen hij het vervroegde sinterklaascadeau in ontvangst nam.

(Tekst loopt verder onder de foto)


Foto: Renee Frinking

Het bestuur van hockeyclub SC Muiden is trots op wat er in korte tijd is bereikt. “Honderd leden in een paar maanden tijd is - ondanks de coronatijd - een fantastisch begin”, laat een woordvoerder weten. “Iedere week krijgen we wel een paar aanmeldingen van nieuwe bewoners in Muiden. Vooral het aantal jonge leden is groot. Als het zo doorgaat wordt onze hockeyclub - wat betreft de jongste jeugd - al snel één van de grotere clubs in ‘t Gooi.”

(Tekst loopt verder onder de foto)


Foto: Renee Frinking

In 2022 wordt ook de sporthal op het complex opgeleverd met een nieuw clubhuis voor voetbal en hockey en een groot trainingsveld. Omdat de club at te springen om tijdelijke opslagruimte is er voorlopig opslagcontainer geplaatst.

Uit de krant

Uit de krant

Logo
Afbeelding
Catherine Keyl opent nieuwe couveuseruimte Open dag Vogelhospitaal Naarden groot succes: jonge vogels zitten er weer warmpjes bij Natuur en Milieu gisteren
Afbeelding
Beach Event Muiderberg: 72 kids genieten volop foto’s gisteren
Afbeelding
‘Nardinc wijkt uit’ bij Utrechtse Poort Cultureel 3 jul, 16:26
Afbeelding
Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-Holland: ‘Alle kinderen een zwemdiploma!’ Algemeen 3 jul, 16:16
Logo
Afbeelding
Van de Historische Kring De schrijvende buurvrouw van Jan Veth Algemeen 3 jul, 11:30
Afbeelding
Auto en trein in botsing bij overweg Spiegelstraat 112 3 jul, 09:15
Afbeelding
Hulpdiensten redden vos met gebroken poot foto’s 3 jul, 08:58
Afbeelding
Mogelijk schietpartij in Naarden; politie doet onderzoek Algemeen 3 jul, 08:53
Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief