Afbeelding
Foto: Jeroen van der Geest

SDO verlengt contract met trainersduo heren 1

Sport

BUSSUM - Hoofdklasser SDO uit Bussum heeft met Koen Janssen en zijn assistent Rick Schipper een akkoord bereikt voor de verlenging van zijn contract met 1 jaar. Zodoende blijft het trainersduo ook het volgend seizoen 2021-2022 verbonden aan het eerste herenteam van de Bussumse voetbalclub.

“De samenwerking verloopt zowel vanuit het bestuur als de spelersgroep en staf nog steeds naar ieders tevredenheid”, laat voorzitter Voetbalzaken Senioren Ap Hartog weten. “We wilden graag nog een seizoen door met Koen en dit gevoel was gelukkig wederzijds. We zijn dus erg blij dat we wederom overstemming hebben bereikt over de verlenging van onze samenwerking”. Janssen is bezig aan zijn derde seizoen als hoofdtrainer bij SDO.

Niet alleen het contract met de hoofdtrainer maar ook met de huidige assistent-trainer Rick Schipper is verlengd met 1 jaar. “De samenwerking met Koen bevalt van beide kanten goed. Dit was voor ons de reden om ook deze samenwerking met een seizoen te verlengen”, geeft Hartog aan.

“Wij zijn tevreden dat de continuïteit van de trainers bij ons vlaggenschip zo vroeg al voor het volgende seizoen gewaarborgd is”, aldus voorzitter Jan van Houten namens het bestuur van SDO.

Uit de krant

Uit de krant

Afbeelding
Getuigen gezocht van brand en schietincident Naarden Politie 4 jul, 17:31
Afbeelding
Boerenbetoging bij ingang Media Park verloopt rustig Buurt / wijk 4 jul, 16:46
Afbeelding
Druif Bussum zeker voor herhaling vatbaar Foto’s 4 jul, 15:23
Logo
Afbeelding
Gezin Leyds uit Naarden doelwit van gerichte acties ‘Er is gewoon iemand die de opdracht heeft of een schuld heeft om de opdracht uit te voeren’ Algemeen 4 jul, 14:44
Afbeelding
Skatepark West in Muiden eindelijk open Algemeen 4 jul, 12:00
Afbeelding
BrinkPop Muiderberg groot succes foto’s 4 jul, 09:53
Logo
Afbeelding
Catherine Keyl opent nieuwe couveuseruimte Open dag Vogelhospitaal Naarden groot succes: jonge vogels zitten er weer warmpjes bij Natuur en Milieu 4 jul, 09:33
Afbeelding
Beach Event Muiderberg: 72 kids genieten volop foto’s 4 jul, 09:00
Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief