Schaakvereniging Muider Schaak Kring bestaat 65 jaar.
Schaakvereniging Muider Schaak Kring bestaat 65 jaar. Foto: Schaakvereniging Muider Schaak Kring

Muider Schaak Kring al 65 jaar actief op 64 velden

Sport

MUIDEN - Een bijzonder 65-jarig jubileum in deze periode voor de Muider Schaak Kring (MSK), die ondanks alle beperkingen niet stil staat. 

“65 jaar jong is onze schaakclub”, schrijft MSK op Facebook. “Dank aan allen die in die 65 jaren het halen van deze mijlpaal mogelijk hebben gemaakt. Dat is een felicitatie waard aan alle leden, oud-leden, ouders van jeugdleden en andere betrokkenen. Het zijn bijzondere tijden waarin dit jubileum plaatsvindt waardoor we er nu minder aandacht aan kunnen besteden, maar dat halen we in zodra dit wel weer mogelijk is. We hebben nog even de tijd, we zijn immers nog een heel jaar jubilaris.”

Online schaaktoernooien

“Ideeën voor bijzondere schaakactiviteiten in het kader van dit jubileum zijn er genoeg. Online activiteiten waar onze (oud-) leden gebruik van kunnen maken, zoals schaaktoernooien voor jong en oud plus online trainingen door gespecialiseerde schaaktrainers. We houden zo contact met leden en oud-leden om in verbinding te blijven.” 

“Daarnaast zie ik de toekomst met vertrouwen tegemoet”, schrijft Lode Broekman van MSK. “Immers, schaken verbindt. MSK verbindt, jong en ‘oud’, zowel online en offline. MSK: al 65 jaar actief op 64 velden.”

Uit de krant