Afbeelding
Foto: Bastiaan Miché

Cruyff Foundation Open dag komt ook naar Hilversum

Sport

HILVERSUM - Dit jaar is alles nét even anders, zo ook de twintigste editie van de Cruyff Foundation Open Dag. Het evenement, normaliter in het Olympisch Stadion in Amsterdam, is dit keer op tal van plekken in het land. Ook in Hilversum.  

Komende woensdag 23 september houdt de Cruyff Foundation deze Open Dag On Tour. Samen met de ambassadeurs trekt de foundation het land in en bezoekt twintig plekken om samen te sporten, bewegen en plezier te maken. Een van deze locaties is het Cruyff Court aan de Stephensonlaan in Hilversum-Noord.

De activiteiten beginnen om 14.30 uur. Wethouder Floris Voorink en een ambassadeur van de Johan Cruyff Foundation (wiens naam nog een verrassing is) zijn hierbij aanwezig. Er is die middag van alles te doen voor kinderen: dansen voetbal, trefbal of hockey. 

Tussen 14.45 en 15.45 uur zijn de jongsten (tussen 4 en 7 jaar) aan de beurt. Na een pauze volgen om 16.00 uur de oudere kinderen. Per groep is plaats voor 32 deelnemers. Vooraf aanmelden moet en kan via bsc-noord@binkkinderopvang.nl. Wees er snel bij, want vol is vol.  

Uit de krant

Uit de krant

Afbeelding
Getuigen gezocht van brand en schietincident Naarden Politie 4 jul, 17:31
Afbeelding
Boerenbetoging bij ingang Media Park verloopt rustig Buurt / wijk 4 jul, 16:46
Afbeelding
Druif Bussum zeker voor herhaling vatbaar Foto’s 4 jul, 15:23
Logo
Afbeelding
Gezin Leyds uit Naarden doelwit van gerichte acties ‘Er is gewoon iemand die de opdracht heeft of een schuld heeft om de opdracht uit te voeren’ Algemeen 4 jul, 14:44
Afbeelding
Skatepark West in Muiden eindelijk open Algemeen 4 jul, 12:00
Afbeelding
BrinkPop Muiderberg groot succes foto’s 4 jul, 09:53
Logo
Afbeelding
Catherine Keyl opent nieuwe couveuseruimte Open dag Vogelhospitaal Naarden groot succes: jonge vogels zitten er weer warmpjes bij Natuur en Milieu 4 jul, 09:33
Afbeelding
Beach Event Muiderberg: 72 kids genieten volop foto’s 4 jul, 09:00
Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief