Michiel Foppen, een van de aanwinsten voor NVC.
Michiel Foppen, een van de aanwinsten voor NVC. Foto: PR

NVC dik tevreden over nieuwe aanwinsten

Sport

NAARDEN - Tijdens de voetballoze periode vanwege de coronacrisis heeft voetbalvereniging NVC niet stilgezeten. Zo is de selectie voor komend seizoen uitgebreid. Hoofdtrainer Frank Spermon is blij met de nieuwe gezichten: "In de breedte van de groep zijn we op voorhand sterker geworden. Maar ook voetbaltechnisch en op mentaal vlak ziet de toekomst er goed uit. Met deze aanwinsten zijn we dus een voor een dik tevreden binnen NVC."

NVC heeft in doelman Brian Peters, afkomstig van SDO, de gewenste ervaren doelman binnengehaald. Ook Michiel Foppen (31) meldt zich binnenkort op het trainingsveld in Naarden. De oud-speler van onder andere Ajax zaterdag, FC Hilversum en Zuidvogels is met zijn ervaring tijdens wedstrijden en trainingen een extra meerwaarde binnen de groep, weet Spermon. "Vanuit de O19 maakt slechts één speler de stap naar de selectie. Thijs Boeschoten is een zeer talentvolle speler waar NVC veel plezier aan gaat beleven."

Regionaal karakter

Van de huidige groep van vorig seizoen blijft het merendeel ook komend seizoen verbonden aan de NVC-selectie. "De nieuwe selectie blijft dus een regionaal karakter houden, en dat is een positief signaal. Wel zijn we binnen de selectie, dat uit twee selectieteams bestaat, op zoek naar nog een paar leuke voetballers die willen aansluiten bij NVC 2", lobbyt Spermon.
Overige nieuwkomers binnen de selectie: Mike de Ruiter (Loosdrecht), Bas Koperdraad, Niels van Hoogstraten, Melvin van de Grint (BFC), Virgil Bron, Lamar Trustfull (AS'80), Marcel Vasseur (geen club), Tico Thomas (Olympia'25), Mauro Kleinveld (geen club). Binnen de gehele seniorenafdeling zijn er voor komend seizoen vijf teams ingeschreven, en die hun wedstrijden gaan spelen op het vernieuwde sportpark van NVC.

Uit de krant

Uit de krant

Afbeelding
Getuigen gezocht van brand en schietincident Naarden Politie 4 jul, 17:31
Afbeelding
Boerenbetoging bij ingang Media Park verloopt rustig Buurt / wijk 4 jul, 16:46
Afbeelding
Druif Bussum zeker voor herhaling vatbaar Foto’s 4 jul, 15:23
Logo
Afbeelding
Gezin Leyds uit Naarden doelwit van gerichte acties ‘Er is gewoon iemand die de opdracht heeft of een schuld heeft om de opdracht uit te voeren’ Algemeen 4 jul, 14:44
Afbeelding
Skatepark West in Muiden eindelijk open Algemeen 4 jul, 12:00
Afbeelding
BrinkPop Muiderberg groot succes foto’s 4 jul, 09:53
Logo
Afbeelding
Catherine Keyl opent nieuwe couveuseruimte Open dag Vogelhospitaal Naarden groot succes: jonge vogels zitten er weer warmpjes bij Natuur en Milieu 4 jul, 09:33
Afbeelding
Beach Event Muiderberg: 72 kids genieten volop foto’s 4 jul, 09:00
Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief