Aanmelden voor damesvoetbal bij BFC.
Aanmelden voor damesvoetbal bij BFC. (Foto: BFC)

BFC breidt 7x7 voetbalavond uit met vrouwen Eredivisie

  Sport

BUSSUM - Goed nieuws voor dames van 35 jaar en ouder; voetbalclub BFC start een eigen, laagdrempelige, vrouwen Eredivisie. 

De club laat weten dat ze al 9 seizoenen een interne 7x7 competitie houden voor 35+ senioren. "Deze interne competitie is de grootste van Nederland, is inmiddels vier divisies rijk en telt ruim 500 leden. Het is daarmee de grootste eigen 7x7 competitie van Nederland. Tot nu toe was dit een mannenavond. Het is inmiddels hoog tijd voor 5e divisie: de vrouwen Eredivisie."

Gezelligheid
BFC laat weten dat gezelligheid een grote factor uitmaakt in deze competie. "Het gaat om een gezellige voetbalavond voor mannen en vrouwen die willen sporten in teamverband, maar hier niet iedere week tijd voor hebben. In deze competitie zit je niet vast aan de weekenden en de doordeweekse trainingen of aan veel geregel. En natuurlijk is er die oergezellige derde helft"

Aanmelden
Op 6 september starten vier enthousiaste damesteams. Er is nog ruimte voor meer damesteams. De wedstrijden zijn altijd op vrijdagavond bij BFC. Op vrijdag 30 augustus is tussen 19.00 en 20.00 uur een informatieavond om kennis te maken tijdens een drankje. Direct aanmelden van een team kan ook door te mailen naar 7x7@bfc-bussum.nl.

Meer berichten