Foto: Bob Awick

HCAW zet reuzenstap na twee zeges tegen Hoofddorp Pioniers

  Sport

BUSSUM - HCAW heeft afgelopen weekend een reuzenstap gezet op weg naar deelname aan de play-offs. De Bussumers wonnen twee keer van Hoofddorp Pioniers en nestelden zich op de derde plaats van het klassement. 

HCAW was donderdag met 10-0 een maatje te groot voor Hoofddorp Pioniers, zaterdag trok de ploeg met 2-3 aan het langste end. Alleen zondag kon HCAW geen zege boeken: met de 1-3 nederlaag kwam er een einde aan een zegereeks van acht. 

Desondanks kan HCAW meer dan tevreden nabeschouwen op afgelopen weekend. De voorsprong op de nummers vijf en zes van het klassement is ondertussen zo groot dat Quick Amersfoort en Twins Oosterhout alleen theoretisch nog voorbij HCAW kunnen gaan op de ranglijst. Met voor HCAW nog twee wedstrijdreeksen tegen hekkensluiter Silicon Storks en Twins Oosterhout op het programma lijkt dat zo goed als uitgesloten. 

Eerst staat HCAW een weekendje rust te wachten. De Nederlandse competitie ligt stil omdat honkbalgrootmachten voor het eerst in de geschiedenis van de Amerikaanse Major League Baseball de New York Yankees en Boston Red Sox op Europese bodem in competitieverband tegenover elkaar staan, in het Olympisch Stadion van Londen. 

Meer berichten