BFC heeft na zege plots weer kansen op promotie

BUSSUM - Het kan verkeren: zo moet je punten pakken om jezelf veilig te spelen, zo maak je plots nog kans op deelname aan de play-offs om promotie naar de eerste klasse. Het lukt BFC. De Bussumers hebben na de 4-2 zege afgelopen weekend tegen Waterwijk plots weer alle kans op de nacompetitie.

BFC startte goed en kwam al snel op voorsprong door een doelpunt van Jostein Ohm, die na een splijtende pass van Dirk Jan Tegel kon scoren. Daar stond wel tegenover dat Waterwijk het betere van het spel had. De Almeerders konden echter lang geen kansen creëren. BFC deed dat wel, maar het ontbrak de Bussumers voor rust aan scherpte.

Waterwijk kwam vlak voor rust wel op voorsprong door snel achter elkaar twee keer te scoren. Eerst na een blunder aan de kant van BFC, daarna schoot het een vrije trap raak.

BFC toonde na de rust veel vechtlust en kreeg meer kansen. Halverwege de tweede helft zorgde Dico Knevel voor de 2-2. Na een rode kaart aan de kant van Waterwijk kon BFC toeslaan. Doelpunten van Jostein Ohm en Zakaria Azzuzi zorgden voor de zege.