BFC vergeet punt te pakken tegen Delta Sports '95

BUSSUM - Voetballend was het goed en er waren zeker kansen op een goed resultaat, maar BFC heeft afgelopen weekend geen punten kunnen pakken tegen Delta Sports '95: 3-1.

BFC moest even op gang komen, maar toen dat eenmaal gebeurde was het erg gewaagd aan Delta Sports '95. De tegenstander leeg wat makkelijker te voetballen, maar kreeg geen kansen. BFC kreeg de kansen wel, maar had problemen met afronden. Toch was het Delta Sports '95 dat op voorsprong kwam na een half uur. Een foutje van de Bussumse achterhoede werd op onreglementaire wijze gecorrigeerd, waardoor Delta Sports '95 een strafschop kreeg en deze benutte. BFC deed wel wat terug en kreeg kansen, maar moest toch toezien dat Delta Sports '95 de voorsprong nog voor rust verdubbelde.

Na de rust stroopte BFC de mouwen nog eens extra op. BFC zette veel meer aan kreeg meerdere goede kansen. Na net wat meer dan een uur voetballen scoorde Julian van der Lek de aansluitingstreffer. BFC rook daarna haar kans op meer, maar moest toch toestaan dat Delta Sports '95 een derde treffer maakte. Daarmee was het duel wel gespeeld. BFC kreeg nog wat kansjes om wat terug te doen, maar kwam niet verder dan een bal op de paal.