Mooie spel in de zon.

Heren Gooische laten energiek samenspel zien

BUSSUM - De heren van Gooische hebben dit weekend thuis gewonnen met 2-1 tegen de nummer 3 Xenios.

De thuiswedstrijd, omlijst met de zon en veel publiek begon de eerste helft al veelbelovend. Veel energie, goed samenspel en een sterke tegenstander.

Energiek samenspel
Bij rust nog 0-0. De tweede helft kwam het energieke samenspel van de Gooische Heren nog beter uit de verf. In de 40ste minuut scoort Matthijs Pleijsier. Tien minuten later is het de beurt aan Tjebbe Keijzer die via een assist van Stan van Rheenen 2-0 maakt. Een goed benutte strafcorner van Xenios zorgt voor nog tien spannende minuten waarin Xenios de keeper wisselt voor een extra speler.

Keeper
Maar het mag voor Xenios geen verschil meer maken. Gooische pakt voor het eerst in de tweede helft van het seizoen 3 punten ook dankzij het voortreffelijke keepwerk van Thijmen Broekman die na een korte blessure weer in de Gooische goal stond. De gevaarlijke kansen van Xenios wist hij vakkundig buiten het doel te houden.