Archieffoto: Gooische

Gooische komt net tekort na spannend duel

BUSSUM - Het was tot het laatst toe erg spannend, maar de hockeyers van Gooische hebben afgelopen weekend verloren van Leonidas: 5-4.

De twee teams waren de hele wedstrijd aan elkaar gewaagd en trakteerden om en om op doelpunten. Gooische kwam al vroeg op voorsprong door een treffer van Matthijs Pleijsier, maar zag Leonidas enkele minuten later alweer terugkomen. Dat gebeurde voor rust nog een keer. Na een benutte strafcorner door Tom Gunther, kwam Leonidas weer terug tot 2-2.

Na de rust was Leonidas de sterkste van de twee. Twee vroege doelpunten van de ploeg kon Gooische niet meer ongedaan maken.

Punt voor hockeysters
De hockeysters van Gooische hebben afgelopen weekend een punt gepakt tegen koploper Leonidas. De Bussumse vrouwen stapten, net als afgelopen najaar, met 1-1 van het veld af.

Voor rust speelden de twee teams al erg sterk en werd er met enkele strafcorners voor gevaar gezorgd. Doelpunten bleven nog wel achterwege. Na de rust zette Leonidas een tandje bij en moest Gooische nog harder werken. Dat resulteerde ook in een goal voor Gooische. Leonidas voerde de druk daarna nog verder op en kwam terug.