Archieffoto: Nienke Prein (Gooische)

Hockeyers Gooische delen punten, hockeysters op ramkoers

BUSSUM - Een behoudend duel tegen een soms ontketend Union heeft de hockeyers van Gooische afgelopen weekend een punt opgeleverd: 3-3.

Gooische had kansen op meer dan een punt, maar sprong te vaak onzorgvuldig om met grote kansen en ook het rendement met strafcorners was onvoldoende.

Hockeysters nemen revanche
De hockeyers van Gooische hebben met een afgetekende zege tegen EHV revanche genomen voor de nederlaag een week eerder. De Bussumse vrouwen waren met 5-0 te sterk.

Gooische moest voor de rust even op gang komen, maar kreeg langzaam maar zeker meer grip op de tegenstander. Vlak voor rust konden de Bussumers de score openen. Na de rust startte Gooische meteen goed en werd er vol druk gezet. Dat had resultaat: er werden nog vier doelpunten gemaakt.