Archieffoto: Gooische

Valse start voor Gooische

BUSSUM - Een valse start voor de hockeysters van Gooische. De Bussumse vrouwen konden geen potten breken en verloren met 1-0.

Gooische startte zwak en werd na de tegentreffer van Voordaan pas echt wakker. De Bussumers kregen wat kansjes, maar zonder resultaat. Na de rust kon Gooische de druk opvoeren. Ook nu leverden vele corners en een paar veldkansen geen doelpunten op.

Punt voor hockeyers
De hockeyers van Gooische hebben hun punt overgehouden aan hun eerste duel na de winterstop: tegen Hattem werd het afgelopen weekend 2-2.

Gooische startte erg voortvarend en stond razendsnel op een 2-0 voorsprong door een benutte strafcorner van Tom Gunther en een veldgoal van Tjebbe Keijzer. Gooische zat op rozen, maar zag Hattem na de rust sterk terugkomen. De tegenstander speelde met veel druk en kon in de slotfase twee tegentreffers maken.