BFC pakt op laatste moment de volle buit

BUSSUM - Een gehavend BFC heeft afgelopen weekend goede zaken gedaan door Veensche Boys te verslaan. De Bussumse tweedeklasser won het eerder afgelaste duel op het laatste moment met 2-1.

BFC moest het doen zonder een groot aantal vaste waarden, maar dat was amper te merken. Vanaf de aftrap was het duel leuk en spannend. Voetballen kon het soms wat beter, maar dat werd met vechtlust goed gecompenseerd. Na wat kansjes over en weer kwam BFC halverwege de eerste helft op voorsprong. Na een pass op maat van Zakaria Azzuzi kon Jostein Ohm de complete achterhoede van Veensche Boys verslaan en BFC op voorsprong zetten. BFC leek de score nog voor rust te kunnen verdubbelen, maar mocht ook van geluk spreken dat Veensche Boys geen tegengoal maakte.

Na de rust kreeg BFC alweer een levensgrote kans om te scoren, maar ook nu ontbrak het aan geluk. De eerste de beste tegenaanval scoorde Veensche Boys een tegentreffer. Na de goal bleef het lang spannend en waren er kansen over en weer. Op het allerlaatste moment was Jostein Ohm goud waard voor BFC. De 'man of the match' scoorde met een prachtgoal de 2-1 en bezorgde z'n elftal zo de volle winst.