Foto: BFC Bussum

Absolute slotfase nekt BFC

  Sport

BUSSUM - Voetballend kon het veel beter en dat was meteen ook de oorzaak van de nederlaag van BFC afgelopen weekend. De Bussumse zaterdagvoetballers werden met 1-0 verslagen door JSV Nieuwegein.

BFC was de laatste weken begonnen aan een goede reeks met zeges, maar kon afgelopen weekend geen moment echt overtuigen. Slechts mondjesmaat kwam BFC tot een goede aanval. Daar stond wel tegenover dat het JSV Nieuwegein ook amper lukte om voor gevaar te zorgen. Dat had tot gevolg dat het duel geen moment echt hoogstaand was. 

Na rust bleef het spelbeeld hetzelfde. Na net wat meer dan een uur voetballen kwam er met een rode kaart voor BFC-speler Daan Wassili (twee keer geel) een kantelpunt. Vanaf dat moment kon JSV Nieuwegein meer kansen creëren. Toch leken de twee ploegen lang af te stevenen op een doelpuntloos gelijkspel. Op het allerlaatste moment sloeg JSV Nieuwegein toch toe en kon het na een communicatiefoutje aan de kant van BFC de enige goal van de wedstrijd op het scorebord zetten. BFC kreeg nog wat kansjes om wat terug te doen, maar het mocht allemaal niet baten. 

Meer berichten